Ciorba cu coasta afumata si lapte batut

de madi_marin in Ciorbe, 16 Oct 2010 | 8169 vizualizari

 

Mihaelar mi-a facut pofta cu ciorbita ei .....

 

INGREDIENTE

  • 500 g coasta afumata
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina
  • 4 cartofi
  • 1 cescuta cu orez
  • 500 ml bors
  • pasta de tomate
  • 1 cana de lapte batut ( sana, iaurt....)
  • leustean si telina frunze
  • delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu coasta afumata si lapte batut:

Coasta se portioneaza si se pune la fiert.

Ceapa se toaca amrunt, morcovii si telina se dau pe razatoare, apoi se pun toate la calit in putin ulei. Apoi se adauga peste carnita si se lasa sa fiarba impreuna. La jumatatea fierberii se pun si cartofii cubulete si orezul spalat.

Aproape de finalul prepararii se pun delikatul, borsul clocotit si pasta de tomate. Se mai lasa sa dea cateva clocote, apoi se stinge focul, se adauga laptele batut si verdeata tocata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu coasta afumata si lapte batut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

lacrimioara 1

17.10.2010, 16:20

f gustos

nadina73 1

17.10.2010, 22:54

mama ce bune trebuie sa fie

Cris2711 1

12.03.2011, 11:12

ce pofta mi-ai facut

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec (Avgolemono)